Mladost Leskovac

Mladost Leskovac

Proizvodno-trgovinsko preduzeće Mladost DOO iz Leskovca osnovano je 1991.godine. Preduzeće se na početku bavilo proizvodnjom i pakovanjem dijetetskih proizvoda, pakovanjem čajeva i praškastih proizvoda. Narednih godina, dešavanja na tržištu i razvoj tehnologije uslovili su širenje proizvodnje. Proizvodni program je obogaćen uvođenjem sledećih vrsta proizvoda: supa, supenih kocki, začina, začinskih smeša, pudinga, šlagova, novih čajeva i drugih. Od 2010. godine bavi se i proizvodnjom oblandi. Proizvodima je pored kvaliteta, svojstven i savremeni dizajn ambalaže.
Rast proizvodnje praćen je i porastom broja zaposlenih. Takođe je proširen i renoviran proizvodni pogon.

Jedan od osnovnih ciljeva preduzeća jeste ostvarivanje adekvatnog nivoa kvaliteta proizvoda i celokupnog poslovanja, kao i njegovo kontinuirano poboljšanje. Kvalitet proizvoda potvrđuju i sertifikati HACCP i EEIG. Pored garancije kvaliteta za sopstveni brend, Mladost stoji iza kvaliteta proizvoda iz svog asortimana pod privatnom robnom markom velikih sistema u zemlji i inostranstvu. Preduzeće učestvuje na domaćim i međunarodnim sajmovima, gde osvaja mnogobrojne nagrade.
Stalnom kontolom kvaliteta repromaterijala, izborom najboljih sirovina, građenjem dugoročnih odnosa sa sopstvenim dobavljačima, praćenjem tehnoloških novina, implementacijom inovativnih metoda, društvenom odgovornošću kako prema sopstvenim zaposlenima, tako i prema zajednici i okolini teži ka izgradnji prepoznatljivosti brendova kao zdravih, sigurnih i pristupačnih prehrambenih proizvoda.
Mladost proizvodi se plasiraju kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Distribucija je organizovana na tržištu Srbije, Makedonije, Grčke, BiH, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Švajcarske, Švedske, Amerike, Kanade i Australije.

Razvojem novih proizvoda i usluga, stalnom modernizacijom i doslednom kontrolom, preduzeće teži da ostvari „Zadovoljstvo za celu porodicu“.