Politika privatnosti

Mi poštujemo Vašu privatnost i shvatamo da Vam je važna. Ovaj dokument Politika privatnosti (Privacy Policy) opisuje vrste ličnih informacija koje primamo i prikupljamo kada koristite mladostle.com, kao i korake koje preduzimamo za zaštitu tih informacija. Nadamo se da će vam ovo pomoći da budete informisani kada donosite odluku o razmeni ličnih informacija sa nama.

mladostle.com nastoji da održi najviše standarde pristojnosti, poštenja i integriteta u svim našim aktivnostima. Takođe smo posvećeni zaštiti naših kupaca, potrošača i privatnosti posetilaca našeg sajta. Da bismo olakšali pronalaženje ovog obaveštenja, činimo ga dostupnim na svim stranicama našeg web sajta.

Prikupljanje ličnih informacija

mladostle.com prikuplja lične podatke posetilaca našeg sajta samo na dobrovoljnoj osnovi. Ove informacije mogu uključivati ime, adresu, adresu e-pošte, naziv kompanije i broj telefona. Prikupljamo ove podatke kada:

  • Kupite ili zatražite informacije od nas
  • Popunite obrasce kontakt forme ili da biste se pridružili našoj listi e-pošte
  • Učestvujete u konkursima ili nagradnim igrama
  • Zatražite bilo koju drugu uslugu ili informaciju od nas

Prikupljene informacije koriste se za poboljšanje sadržaja našeg sajta, informisanje posetilaca o promenama i odgovaranje na pitanja.

Upisom ili slanjem Vaših ličnih podataka preko web stranica mladostle.com potvrđujete da ste svoje lične podatke dobrovoljno stavili na raspolaganje (saglasnost) i da dozvoljavate da se koriste za svrhu za koju su i dati. Lični podaci dobijeni od svakog posetioca biće korišćeni isključivo u interne svrhe i neće se prodavati ili davati trećoj strani.

Koristimo povratne adrese e-pošte da odgovorimo na e-poštu koju primimo za kontakt, tehničku podršku, korisničku podršku, ažuriranja e-pošte ili dr. Takve adrese se ne koriste u druge svrhe i ne dele se sa spoljnim stranama.

Informacije ne-lične prirode

U nekim slučajevima možemo dobiti informacije o Vama koje nisu lične prirode. Koristimo ove informacije, koje ne identifikuju pojedinačne korisnike da bismo analizirali trendove, da administriramo sajt, za praćenje kretanja korisnika u okolini sajta i da prikupimo demografske informacije o našoj bazi korisnika kao celini. Prikupljene informacije se koriste isključivo za unutrašnju reviziju i ne dele se sa drugim organizacijama u komercijalne svrhe.

Kolačići (Cookies)

mladostle.com koristi kolačiće kako bi poboljšao i unaprijedio Vaše iskustvo pretrage i kupovine na našem sajtu. Kolačići su tekstualni fajlovi koje web server smešta na Vaš hard disk, a ne mogu biti korišćeni za pokretanje programa ili isporuku virusa. Oni ne mogu čitati podatke sa Vašeg hard diska ili druge kolačiće koje su kreirali drugi web sajtovi.

Svrha korišćenja kolačića uključuje:

  • Poboljšanje naših proizvoda i usluga
  • Interno čuvanje podataka
  • Personalizaciju Vašeg iskustva
  • Poboljšanje našeg veb sajta
  • Unapređenje servisa za kupce

Možete odbiti kolačiće tako što ćete isključiti prijem kolačića u Vašem pretraživaču ili obrisati cache nakon svake sesije. Međutim, onemogućavanje kolačića može ograničiti Vaš pristup nekim funkcijama sajta.

Upotreba i deljenje informacija

Vaše lične informacije ne prodajemo, ne trgujemo ili na bilo koji način ne prenosimo trećim licima, osim u slučajevima kada nam pomažu u upravljanju našim veb sajtom, pružanju servisa, ili kada to nalaže zakon. Treća lica koja imaju pristup Vašim informacijama obavezana su čuvanjem poverljivosti.

Sigurnost podataka

Posvećeni smo zaštiti Vaših podataka. Da bismo sprečili neovlašćeni pristup i otkrivanje podataka, preduzimano neophodne tehničke, kadrovske i organizacione mere zaštite podataka, u skladu sa utvrđenim standardima i postupcima, koje su potrebne da bi se Vaši lični podaci zaštitili od gubitka, uništenja, nedopuštenog pristupa, promene, objavljivanja i svake druge zloupotrebe.

Eksterni linkovi

Sajt može sadržati linkove do drugih veb stranica trećih lica. Ne preuzimamo odgovornost za sadržaj ili politiku privatnosti tih stranica. Pre nego što pružite bilo kakve informacije na drugim sajtovima, preporučujemo Vam da pročitate njihovu politiku privatnosti.

Ispravke i datum stupanja na snagu

mladostle.com zadržava pravo izmene dokumenta Politika privatnosti. Sve promene će biti objavljene na ovoj stranici. Savetujemo Vam da povremeno pregledate ovu stranicu kako biste bili u toku sa našim praksama.

Kontakt

Ako želite da ažurirate ili obrišete svoje lične podatke, ili imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom Politikom privatnosti, kontaktirajte nas putem naših stranica sa formularima za kontakt.

Prihvatanje uslova

Vaše korišćenje ovog sajta ukazuje na prihvatanje ove Politike privatnosti. Ako se ne slažete sa našom Politikom privatnosti, molimo Vas da ne koristite ovaj sajt ili bilo koje usluge koje nudi.